Shampoo Bar Lavender Sky

380.00kr

Beskrivning

En solig harmoni av uppiggande lavendel, ljus citrus och en antydan av sval mint.

En uppiggande, antioxidantrik schampotablett tillverkad med växtbaserade ingredienser. Kokos, havssalt och sheasmör hjälper till att lugna irritation samtidigt som de förbättrar hårbotten och hårets elasticitet. Lätt och lämnar ingen rest, vilket får hårbotten att känna sig uppfriskad och håret skinande rent. Ger skonsam men effektiv rengöring för en hälsosam hårbotten och hår, med en doft som kommer att väcka och lyfta ditt humör!

En rengörande schampotablett med lavendel, lime och en antydan av pepparmint är en specialiserad hårvårdsprodukt som är avsedd att effektivt avlägsna produktrester, överflödig olja och föroreningar från håret och hårbotten.

Lavendel ger en lugnande och avslappnande doft, medan lime ger en uppfriskande och vitaliserande doft. Tillsatsen av pepparmint ger en uppfriskande och svalkande känsla, vilket gör det till en uppfriskande och revitaliserande upplevelse under användning. Denna kombination skapar en härlig blandning som djuprengör håret och lämnar det med en trevlig och uppiggande doft.

Det är viktigt att använda detta schampo sporadiskt, liksom andra rengöringsprodukter, för att undvika att överdriva bort de naturliga oljorna från håret och undvika att överdriva torrhet på hår och hårbotten.